Wij zijn Buro Andersom, wie ben jij?

Wij zijn benieuwd naar jouw verhaal

Want dat is wat ons bezig houdt: de basis van ons werk ligt bij de mens. Wij zijn een team van gedreven professionals dat klaarstaat voor mensen met uiteenlopende hulpvragen. Wij proberen jou zo goed mogelijk te begrijpen, met open vizier en zonder vooroordelen. Bij ons ben je te allen tijde mens.

Samen kunnen we dit aan

Wij kijken naar jou als persoon en bespreken samen wat jij nodig hebt. Samen werken we doelgericht aan passende oplossingen. Of dat nou gaat om het helpen bij geldzaken, het erkennen van een verslaving of het bouwen van een sociaal netwerk. Hoe uitzichtloos een situatie ook lijkt, wij zijn ervan overtuigd dat overal een passende oplossing voor te vinden is. We stellen prioriteiten, luisteren naar jouw eigen ideeën en leggen de juiste verbindingen. Zo zorgen we dat jij de draad weer kunt oppakken en een nieuwe dag hebt om naar uit te kijken. Alleen samen zorgen we voor de beste resultaten.

Vertrouwen en duidelijkheid

Op ons kun je terugvallen en op ons kun je vertrouwen. Wij staan open voor elke situatie en zijn er op de momenten dat je ons nodig hebt. In de relatie tussen ondersteuner en cliënt is wederzijds vertrouwen erg belangrijk. Als het nodig is zijn we streng en duidelijk. We zijn niet bang om iemand aan te spreken op gedrag, maar we doen dit wel altijd met respect. Daarom verwachten we dit respect ook terug.

Ontdek nu wat wij voor jou kunnen betekenen

Over Buro Andersom

Buro Andersom biedt begeleiding en ondersteuning aan mensen met een persoonlijke en vaak complexe vraag om hulp. Wij helpen deze mensen weer op weg, door te zoeken naar een geschikte woonplek, te bouwen aan een stevig netwerk, te leren omgaan met verslaving en orde aan te brengen in de financiële situatie. Sinds de oprichting in 2009 is Buro Andersom uitgegroeid tot een professionele en gevestigde zorgaanbieder in Noord- en Midden-Limburg. Wij zijn een kleinschalige en daadkrachtige organisatie waarin korte lijnen en flexibiliteit de boventoon voeren. Wij beschikken over contracten voor de WMO, Jeugdzorg, Wlz en forensische zorg. Dit maakt dat wij integrale ondersteuning kunnen bieden, ongeacht de indicatie van de cliënt of financieringsvorm. Het fundament van onze organisatie bestaat uit krachtige, zelforganiserende teams van bevlogen professionals. Deze teams worden ondersteund door een betrokken backoffice en een inspirerend, meewerkend bestuur. Buro Andersom werkt met een toezichthoudend orgaan (Raad van Toezicht) en een cliëntenraad.

plattegrond

Wat je vraag ook is, neem gerust contact met ons op!

Stuur een bericht

Liever teruggebeld worden?