Buro Andersom als werkgever

De vrijheid van Buro Andersom

Met jouw werk bij Buro Andersom bied je een ander de ondersteuning die hij/zij nodig heeft. En of je dit nou vóór of áchter de schermen doet: iedereen binnen ons team draagt zijn steentje bij aan een mooiere toekomst voor een ander. We geven je de vrijheid om je eigen werkdag in te delen en je eigen werkstijl te volgen. Dit vraagt om veel creativiteit, out-of-the-box-denken en eigen verantwoordelijkheid. Wij geloven dat dát de manier is waarop jij het meest groeit als vakmens en daarmee de beste hulp kan bieden aan anderen. Als het nodig is staan collega’s altijd voor je klaar.

Ervaar wat teamspirit is

Wij zijn er trots op dat we kunnen zeggen dat we als één team werken. We zijn een hecht team en onze collega’s zijn oprecht verbonden met elkaar. We hebben het beste met elkaar voor en we doen er alles aan om deze prettige werksfeer te behouden. Zo creëert ons team een veilige omgeving om jezelf te zijn: je wordt gezien en doet ertoe. Deze saamhorigheid vraagt er ook om dat je open bent en je kwetsbaar op durft te stellen. Zo leren we het meest van elkaar. Wij zoeken daarom mensen die goed zelfstandig kunnen werken, maar tegelijkertijd ook teamplayers zijn. Want alleen samen komen we tot de beste hulp voor onze cliënten.

Elke werkdag voldaan naar huis

Het mooie aan ons werk? Dat we écht iets kunnen betekenen voor mensen die het nodig hebben. Want wij vinden dat iedereen recht heeft op een nieuwe kans. Dat trotse gevoel wanneer je vooruitgang ziet bij een cliënt is onbeschrijflijk. En die geluksmomentjes zitten in grote, maar ook kleine dingen: van een compleet succesverhaal tot een mooi eerste gesprek. Wanneer cliënten tevreden naar huis gaan, gaan wij dat ook. Dat vraagt om doorzettingsvermogen, want wij gaan alleen voor het beste resultaat. Wij zeggen wat we doen en doen wat we zeggen.

Wij halen het beste in jou naar boven

Wij geloven niet in bureaucratie, bij ons is iedereen gelijk. Wij bieden ruimte voor jouw eigen visie en persoonlijke ontwikkeling. Door onze krachten te benutten profiteren en leren we van elkaars kwaliteiten. Wij bouwen graag aan de toekomst. Niet alleen voor onze cliënten, maar ook voor ons team. Daarom gaan we altijd voor een langdurig dienstverband. Wij stimuleren jou om het beste uit jouw carrière te halen en indien nodig leiden onze professionals jou intern op. Wij houden van doorpakken, en goed werk wordt beloond met een mooi salaris conform de cao Sociaal Werk.

Wat je vraag ook is, neem gerust contact met ons op!

Stuur een bericht

Liever teruggebeld worden?