Buro Andersom biedt individuele begeleiding aan mensen met een persoonlijke en vaak complexe vraag om hulp. Wij helpen deze mensen weer op weg. Dit kan betekenen het zoeken naar een geschikte woonplek, het bouwen van een stevig netwerk, het leren omgaan met verslaving of het op orde brengen van de financiële situatie. Dit alles met het doel om de draad weer op te kunnen pakken en naar de toekomst te durven kijken.

BURO ANDERSOM IS ANDERS

We bieden een totaalpakket. We organiseren hulp, voeren uit en regelen alles wat er in een traject komt kijken bij de ondersteuning. Soms buigen we de regels een beetje om dingen voor elkaar te krijgen en de beste ondersteuning te kunnen bieden. Onze partners zijn daarbij erg belangrijk.

We coachen, sturen en verbinden. Maken schoon schip en geven iemand een fijner vooruitzicht. Daarnaast zijn we aanpakkers: we zijn niet bang om onze handen uit de mouwen te steken. Moet er verhuisd worden? Geen probleem. We regelen niet iemand om dat te doen, nee: we doen het zelf. Maar altijd samen met de cliënt.

We werken aan alle gebieden die op menselijk vlak nodig zijn om iemand vooruit te helpen.

BURO ANDERSOM IS PERSOONLIJK

De basis van ons werk ligt bij de mens. Heeft iemand een hulpvraag? Dan gaan we naar diegene toe (niet andersom) en kijken we samen hoe we kunnen helpen. Waar liggen de prioriteiten? Wat kunnen we eraan doen? Wij kijken naar de persoon en doen het echt samen. We bedenken haalbare oplossingen. Heeft de cliënt zelf een goed idee, dan kijken we natuurlijk of we dit kunnen realiseren.

Belangrijk in de relatie tussen ondersteuner en cliënt is wederzijds vertrouwen. Als het nodig is zijn we streng en duidelijk. We zijn niet bang om iemand aan te spreken op zijn of haar gedrag. Wij behandelen iemand altijd met respect, maar verwachten dit respect ook terug.

BURO ANDERSOM VERBINDT

Partners zijn cruciaal bij onze resultaatgerichte manier van werken. Bij het traject van een cliënt zijn vaak meerdere partners betrokken. Wij zijn de verbinder tussen onze partners. Iedere partner voert vaak een eigen opdracht uit, maar in een hulptraject is het belangrijk dat ook zij samenwerken. Wij houden in deze samenwerking het overzicht en nemen vaak de regie op ons, zodat we iemand op de best mogelijke manier kunnen helpen.

BURO ANDERSOM IS SNEL

Buro Andersom reageert snel en flexibel op cliëntvragen. Dat geldt voor iedereen; cliënten met een kleine of grote hulpvraag. Indien een hulpvraag niet passend is, schakelt Buro Andersom snel met haar uitgebreide netwerk van ketenpartners.

Test