Op deze pagina leest u hoe Buro Andersom omgaat met de verwerking van persoonsgegevens die wij via de website verkrijgen. Bij het verwerken van persoonsgegevens wordt de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) gevolgd.

Persoonsgegevens
Een persoonsgegeven is informatie die herleidbaar is tot een natuurlijk persoon. Dit betekent dat de persoon op wie de gegevens betrekking hebben, kan worden achterhaald. Voorbeelden van persoonsgegevens zijn een naam of een adres. Maar ook een e-mailadres kan een persoonsgegeven zijn.

Contactformulier
Via het contactformulier op deze website verstrekt u uw naam en telefoonnummer. Met deze gegevens wordt met de grootst mogelijke zorgvuldigheid omgegaan. Wij verstrekken deze gegevens niet aan derden.

Verwerkingsdoelen
De hierboven genoemde persoonsgegevens worden verwerkt voor de volgende doelen:

* Contact met u opnemen.

Bewaartermijn
Buro Andersom bewaart de verzamelde persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is. Wij hanteren een bewaartermijn van maximaal 2 maanden.

Delen met derden
Buro Andersom verstrekt uw gegevens niet zonder uw toestemming aan derden.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen
U hebt het recht om uw persoonsgegevens in te zien, en een verzoek in te dienen om uw persoonsgegevens te corrigeren of te verwijderen. Stuur hiervoor een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Het is belangrijk dat u zich kunt legitimeren en kunt aantonen dat de gegevens die u wilt inzien, corrigeren of verwijderen daadwerkelijk van u zijn. Het is niet toegestaan om gegevens van andere personen in te zien.

In de AVG vindt u een overzicht van uw privacy rechten. https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/onderwerpen/avg-nieuwe-europese-privacywetgeving/rechten-van-betrokkenen

Cookies
Buro Andersom maakt gebruik van cookies. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen op uw computer, tablet of smartphone. De cookies die wij gebruiken zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en onthouden uw voorkeursinstellingen. Met deze informatie kunnen we de website beter afstemmen op de behoefte van bezoekers. Er worden hierbij geen persoonlijke gegevens opgeslagen. IP-adressen worden automatisch geanonimiseerd.

U kunt zich afmelden voor cookies door uw internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kunt u ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van de browser verwijderen.

Contact
Heeft u een vraag of een klacht over de verwerking van uw persoonsgegevens? Neem dan contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. onder vermelding van ‘Verwerking persoonsgegevens’.

Wanneer volgens u de wet niet zorgvuldig is nageleefd en u er met ons niet uitkomt, dan kunt u contact opnemen met de Autoriteit Persoonsgegevens. Dit is een onafhankelijke organisatie die beoordeelt en toeziet op een zorgvuldige omgang met uw persoonsgegevens.

Test